KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård spisestol

Sort. Provence underfarge. Circle koks.
På lager
Art. nr.
208671001
Pris Kr  3 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård spisestol fra Kvande & Nordvik. Stolen er laget av norskprodusert heltre furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle handverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjoner. Stolen leveres ferdig montert og kan leveres med tresete, stoffsete eller skinnsete. Passer utmerket til Storgård spisebord.
 • Kan leveres i valgfri farge og tekstil
 • Leveres ferdig montert
 • Kan leveres med tresete, stoffsete eller skinnsete
 • Mål og vekt
  1. Dybde 57 cm
  2. Høyde 106 cm
  3. Bredde 44 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse