Lynne spisestol

Hvitoljet eik. Tekstil Rivoli sort.
På lager
Art. nr.
212794008
Pris Kr  3 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Lynne-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien består av spisestuebord, stoler, skjenk og buffeskap i heltre eik eller bøk i flere behandlinger. Lynne-serien er en fleksibel møbelserie som gir deg muligheten til å designe dine egne møbler etter dine behov. Bord kan bestilles på mål etter ditt ønske, samt ulike bordplatetykkelser og benalternativer. Du kan velge mellom en rekke ulike dører, skuffer, størrelser, ben og finish. Leveres i mange behandlinger og flere tekstiler på stolsetene. Bordet kan også leveres i laminat. Her er det mange muligheter. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene og utvalget.
Produktfordeler
Nordisk stil i hjemmet får du med enkelt lyst treverk. Lynne spisestol fra Vannerup har et enkelt nordisk design. Stolen har en god sittekomfort og leveres i heltre eik i flere valgfrie behandlinger og farger. Lynne spisestol er et stilfullt element i innredningen. • Heltre eik • Rivoli tekstil i grått eller sort på sete/rygg • Velg mellom ulike behandlinger på treverket
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Høyde 99 cm
  3. Bredde 45 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse