Fyn spisestol

Oljet eik (Farsø H122). Tekstil Flannel nr 7.
På lager
Art. nr.
171559004
Pris Kr  3 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Fyn-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien består av spisestuestoler, spisebord, sofabord og vitrineskap i bøk og eik. Fyn-serien er en fleksibel møbelserie som gir deg muligheten til å designe dine egne møbler etter dine behov. Bord kan bestilles på mål etter kundens ønske, samt ulike bordplatetykkelser og benalternativer. Du kan velge mellom en rekke ulike dører, skuffer, størrelser, ben og finish. Leveres i mange behandlinger og flere tekstiler på stolsetene. Bordet kan også leveres i laminat. Her er det mange muligheter. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene og utvalget.
Produktfordeler
Fyn spisestol fra Vannerup er en danskprodusert stol i stilren, nordiskinspirert stil. Stolen leveres i heltre eik i flere valgfrie behandlinger og farger. Fyn spisestoler er en utmerket partner til Fyn spisebord. • Stolen leveres i heltre eik • Finnes i flere valgfrie behandlinger og farger
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Høyde 102 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse