Lolly spisestol

Mosegrønn.
På lager
Art. nr.
275509
Pris Kr  795
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Lolly kan du lage ditt eget fargerike uttrykk. Lett og stilig eller sterk og modig - hvilken farge definerer deg? Velg en mild lysfarge for et rent, stilig utseende eller en modig og sterk farge for å uttrykke deg selv. Lolly-serien består av bord og stoler med en noe uvanlig form. Perfekt utformet for en god sittekomfort. Sett sammen dine favoritter å få den perfekte kombinasjonen.
Produktfordeler
Lolly stol gjør det enkelt å tilføre hjemmet ditt det lille ekstra. Stolen er liten og nett og enkel å plassere. Kombiner stolen med Lolly kjøkkenbord i samme serie. Stolen leveres med en pute som gjør stolen enda mer behaglig å sitte på.
 • Fås i flere farger
 • Fin å kombinere med Lolly kjøkkenbord
 • Pute følger med
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47,5 cm
  2. Dybde 53 cm
  3. Høyde 85 cm
  4. Bredde 45 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse