Lolly spisestol

Hvit.
På lager
Art. nr.
275506
Pris nå Kr  596 Før Kr  795
Spar Kr 199,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-25% Rabatt
Serie
Med Lolly kan du lage ditt eget fargerike uttrykk. Lett og stilig eller sterk og modig - hvilken farge definerer deg? Velg en mild lysfarge for et rent, stilig utseende eller en modig og sterk farge for å uttrykke deg selv. Lolly-serien består av bord og stoler med en noe uvanlig form. Perfekt utformet for en god sittekomfort. Sett sammen dine favoritter å få den perfekte kombinasjonen.
Produktfordeler
Lolly stol gjør det enkelt å tilføre hjemmet ditt det lille ekstra. Stolen er liten og nett og enkel å plassere. Kombiner stolen med Lolly kjøkkenbord i samme serie. Stolen leveres med en pute som gjør stolen enda mer behaglig å sitte på.
 • Fås i flere farger
 • Fin å kombinere med Lolly kjøkkenbord
 • Pute følger med
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47,5 cm
  2. Dybde 53 cm
  3. Høyde 85 cm
  4. Bredde 45 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse