Pitch spisestol

Kunsthud vintage grå med sorte stålben.
På lager
Art. nr.
271749
Pris Kr  2 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Pitch er en del av en større serie som også inneholder matchende barstoler og kontorstoler. Serien har et tøft design som man sitter godt i. Dekorative sømmer på setet og skråstilte ben gir stolen karakter. Leveres i slitesterk kunsthud med eller uten vintage look. Ben i sort, børstet stål eller messing.
Produktfordeler
Pitch spisestol fra den danske kvalitetsprodusenten Dan-Form. En enkel og stilren stol. Pitch spisestol leveres med setet trukket i kunstskinn og sorte stålben. Stolen har myke linker og utstråler skandinavisk design og enkle detaljer. Møbelet er ikke bare en stol den passer også stående i gangen eller på kontoret, men spesielt blir det en favoritt rundt spisebordet. Pitch er en del av en større serie som også inneholder matchende barstoler og kontorstoler.
 • 5 års garanti
 • Kunsthud vintage grå
 • Ben i sort stål
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Dybde 50 cm
  3. Høyde 82 cm
  4. Bredde 46 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse