Combino spisestol

Kunsthud Vintage sort med sorte ben.
På lager
Art. nr.
276832
Pris Kr  3 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Combino er en serie armstoler med fokus på komfort, kvalitet og godt håndverk. Leveres med sittepute i samme utførelse. Denne kan tas ut om man ønsker variasjon. Romslig stol som fås i slitesterk kunsthud i forskjellige farger med vintage look. Ben i sort stål.
Produktfordeler
Combino spisestol er designet av den danske kvalitetsprodusenten Dan-Form. En moderne hverdagsstol med innovativ design. Stolen har runde og myke former som gir perfekt komfort. Du kan hvile armene på de praktiske armlenene og sette deg godt tilbake i denne behagelige stolen. Combino er allsidig, passer inn i mange hjem og har flere bruksområder. Den gir et nett inntrykk og passer i stuen ved bordet, som kontorstol eller som avlastningsstol i gangen. Formspråket gjør at denne passer perfekt med Hype stol.
 • 5 års garanti
 • Kunsthud vintage sort
 • Ben i sort stål
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 47 cm
  2. Dybde 60 cm
  3. Høyde 77 cm
  4. Bredde 64 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse