Cascade spisebord 100x180-280 cm

S8 whitewash eik, sorte stålben.
På lager
Art. nr.
262250001
Pris Kr  26 595
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
I mer enn 50 år har det familieeide Mintjens Group produsert høykvalitets eikemøbler i byen Westmalle. «Made in Belgium» er ikke bare et slagord. Cascade-serien er en komplett møbelserie i eik for stue og spisestue og består av sofabord, skrivebord, spisebord, skjenker, vitriner og reoler. De ulike møblene leveres i 6 forskjellige beisfarger. Skapene kan leveres med tresokkel, metallsokkel eller som hengeskap. Glass eller tre på skapene. Kombinasjonen av vakkert tre, stål og frostet glass i moderne stil gjør Cascade-serien unik. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Produktfordeler
Spisebord i et industrielt og robust design. Et stilig og iøyefallende spisebord som gir hjemmet en tøff look og det lille ekstra. Bordet har et unikt uttrekksystem som er praktisk å ha når man skal invitere familie og venner på middag. Bordet leveres i 3 størrelser med uttrekk og i 3 størrelser med fast plate.
 • 6 forskjellige beisfarger
 • Understell i stål
 • Eik bordplate
 • Mål og vekt
  1. Lengde 180/280 cm
  2. Høyde 78 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse