Monaco spisebord 100x160-260 cm

Understell i stål/hvitt, 2 delt sokkel nr. 68. Sonoma eik bordplate, 2 ileggsplater.
På lager
Art. nr.
263616001
Pris Kr  13 665
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Monaco er et spisebord der du har mange valgmuligheter. Velg mellom ulike størrelser og mellom 5 farger på bordplater og understell. Fotplate i børstet stål eller i krom? Her er det opp til deg å velge etter dine personlige behov. Bordene har synkronuttrekk med oppbevaring av plater i bordet når det ikke er i bruk. Bordplaten forlenges enkelt ved hjelp av en ileggsplatene. Det følger med 2 ileggsplater à 50 cm. Bordet har målene 100x160. Uttrekkbart fra 160 til 260 cm lengde. Kombiner som du selv ønsker. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene.
Produktfordeler
Monaco er et stilig spisebord som kan forlenges med hele en meter. Bordets design og konstruksjon er svært moderne og gjennomtenkt. Bordet har mange flotte detaljer – eik bordplate, hvitt understell og bunnplaten i rustfritt stål – som pent bryter mot eikeplaten. Takket være det midtplasserte understellet unngår man store, klumpete ben ved hvert hjørne, hvilket medfører en mer luftig og friere følelse når man sitter ved bordet.
 • Uttrekkbart fra 160 til 260 cm lengde
 • Følger med 2 ileggsplater à 50 cm.
 • Oppbevaring av ileggsplater i bordet
 • Møbelplater og finér / lakkert
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse