AANNØ AS
AANNØ AS

Beta spisebord 100x165-315

Modell 623 hardvoksoljet eik (hvitoljet)
På lager
Art. nr.
232128
Pris Kr  18 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Beta er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Beta er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitoljet er lett, moderne nordisk, valnøttfarget er mer klassisk. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele stuen, eller kombiner med møbler fra Aannøs andre serier.
Produktfordeler
Aannø sitt smarteste bord er lite og lekkert når det er sammenslått, men blir mektige 315 cm når begge de underliggende platene trekkes ut og vippes på plass. Når middagen er over føres platene på plass og vips er de borte, men i beredskap til neste anledning.
 • Sterk voksolje som holder lenge
 • Produktet skal ikke behandles før det tas i bruk
 • Plass til 14 personer
 • Mål og vekt
  1. Lengde 165-315 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse