AANNØ AS
AANNØ AS

Aannø® Sigma spisebord m/illeggsplate

622. Mattlakkert eik
På lager
Art. nr.
276684
Pris nå Kr  10 799 Før Kr  11 999
Spar Kr 1200,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma spisebord er elegant og stilrent med et nordisk design. Det følger med en ileggsplate som passer perfekt i farge og mønster til bordet. Det er mulig å kjøpe en ekstra ileggsplate om det er ønskelig. Begge platene kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Solid konstruksjon med enkelt synkronuttrekk når du trenger å utvide bordet. Spisebordet passer utmerket til alle Sigma spisestoler.
 • Plass til 8 personer med 2 plater
 • Leveres i flere farger
 • Norskprodusert
 • Plater kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk
 • Mål og vekt
  1. Lengde 150 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse