WoodStory Hamilton spisebord 220x100 cm m/3 ileggsplater

Varm hvitoljet ask med midtuttrekk og 3 ileggsplater. Illegsplater i ask finer (100x54 cm). Sortmalte støtteben.
På lager
Art. nr.
279502001
Pris Kr  24 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
WoodStory Hamilton gir deg muligheten til å skape et unikt bord, tilpasset akkurat ditt behov. Bordet leveres i ask eller eik heltre med rette eller avrundede hjørner, og kan bestilles i lengde 150 cm eller 220 cm. Høyde er 74 cm. Det medfølger 2 ileggsplater til det minste bordet og 3 ileggsplater til det største. Det kan oppbevares inntil 4 ileggsplater i det største bordet. I tillegg kan det settes på 2 endeplater. Maks lengde på dette bordet med 4 + 2 plater blir 536 cm! Med WoodStory Hamilton får du et ekstra fleksibelt, stilsikkert spisebord.
Produktfordeler
I vårt arbeid med WoodStory-serien er nøkkelordene kvalitet og valgfrihet og skreddersøm. Trenden med å bringe naturen inn i hjemmet og bruke organiske elementer i interiøret gjør trebordene godt på vei til å bli en moderne klassiker.
 • 5 års garanti
 • Ask eller eik heltre
 • Mange farger
 • Støtteben i sortmalt stål eller i industristål
 • Flere ileggsplater kan legges til for å få et enda større spisebord
 • Leveres ferdigmontert
 • Mål og vekt
  1. Lengde 220 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse