Family spisebord

Melaminbelagt bordplate/smale stålben. Hvit bordplate, hvite ben.
På lager
Art. nr.
275864
Pris nå Kr  1 954 Før Kr  2 299
Spar Kr 345,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Family-serien består av minimalistiske spisebord og kommer i dimensjonen 180x90 cm., slik at det er god plass rundt bordet. Hvis 180x90 cm. er for stort, kommer det også i en mindre versjon på 140x90 cm. Bordet kan kjøpes i hvit, eik eller en nydelige valnøttstruktur, med svart eller hvit ramme. Family-serien fra Tvilum varer i mange år og er verdt alle pengene.
Produktfordeler
Smart og veldig enkelt spisebord fra Tvilum. Med dette Family spisebordet, får du ikke bare et spisebord som kan huse hele familien, du får også et spisebord i en moderne, minimalistisk stil. Det er spesielt bordets tynne sorte ramme som bidrar til den moderne stilen. • Smale moderne stålben • Enkel å montere
Mål og vekt
  1. Dybde 140 cm
  2. Høyde 75 cm
  3. Bredde 90 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse