Paris spisebord 95x180 cm

Eik struktur, hvite ben.
På lager
Art. nr.
232784
Pris Kr  4 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Paris spisebord har et klassisk design med hvite ben og bordplate i eik. Spisebordet har åpenbare referanser til skandinavisk stil med et valg av materiale og farger som gir bordet et moderne uttrykk. Paris spisebord passer utmerket til andre møbler, og er en del av en komplett møbelserie til stue, entreen og spisestuen. Perfekt å kombinere med Paris spisestoler. • Enkelt design med rene linjer • Plass til 2 ileggsplater • Slitesterk bordplate • Melaminbelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 180 cm
  2. Høyde 76 cm
  3. Bredde 95 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse