Paris spisebord 180x95 cm

Hvit.
På lager
Art. nr.
187089
Pris Kr  3 899
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Spisebord i et klassiskt design fra Tvilum. Paris sofabord har et enkelt hvitt design med rene linjer. Bordet passer utmerket til andre møbler, og er en del av en komplett møbelserie til stue, entreen og spisestuen. Kombiner det gjerne med Paris spisestoler fra samme serie. • Plass til 2 ileggsplater • Slitesterk bordplate • Melaminbelagt sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 180 cm
  2. Høyde 76 cm
  3. Bredde 95 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse