KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård spisebord 100x220 cm

Kalkgrå, gårdsgrå plate.
På lager
Art. nr.
240286002
Pris Kr  16 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Spisebordet i heltre furu er et klassisk møbel i tradisjonell norsk stil. Spisebordet passer i flere miljøer, både i hjemmet og på hytta. Furu er et slitesterkt materiale som tåler hardt bruk. Faktisk er det slik at furumøbler ofte blir finere jo mer de brukes. Sammen med Storgård spisestoler får du en romantisk og herskaplig stil. • Norskprodusert heltre furu • Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter
Mål og vekt
  1. Lengde 220 cm
  2. Bredde 100 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse