Kolding spisebord 200x100 cm

Profil K, ben 6, hvitoljet eik.
På lager
Art. nr.
264368001
Pris Kr  18 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Kolding spisebord er designet, produsert og montert i Danmark hos Vannerup Møbelfabrikk. Vannerup tilbyr klassiske møbler design i et tidsriktig design. Fabrikken har mer enn 30 års erfaring i møbelproduksjon, og møblene er designet og produsert i Danmark. Møblene er laget av høykvalitets massivt tre, og fabrikkens spesialitet er å lage møbler i henhold til individuelle mål og skisser.
Produktfordeler
Kolding spisebord fra Vannerup er et danskprodusert spisebord tilpasset ditt behov. Bordet er tidløst og passer like godt inn i det minimalistiske hjem som i det rustikke. Det har valgfrie ben, størrelser og behandlinger. Bordet har en 30 mm tykk plate i eik - eller bøk. Bordplaten er laget med hele staver som er fingerlimt, noe som gir bordet et lekkert og robust uttrykk. • Heltre eik • Valgfrie ben, størrelser og behandlinger

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse