Fyn spisebord 100x160 cm

Spisebord i eik. Profil C. Ben 2. Oljet.
På lager
Art. nr.
171665002
Pris Kr  13 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Fyn-serien er møbler laget av ekte håndarbeid fra Danmark. Serien er fleksibel og gir deg muligheten til å designe dine egne møbler etter dine behov. Bord kan bestilles på mål etter kundens ønske, og det er muligheter for valg av ulike bordplatetykkelser og ben. Du kan velge mellom en rekke ulike dører, skuffer, størrelser, ben og finish. Leveres i mange behandlinger og flere tekstiler på stolsetene. Bordet kan også leveres i laminat. Her er det mange muligheter. Serien består av spisestuestoler, spisebord, sofabord og vitrineskap i bøk og eik. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk for å se mulighetene og utvalget.
Produktfordeler
Fyn spisebord fra Vannerup er et stilrent, nordisk inspirert bord i klassisk utføring. Spisebordet kan håndlages nøyaktig etter dine mål. Høyde, lengde og bredde kan her tilpasses etter dine ønsker og profilen på kanten kommer i fem forskjellige alternativer. Fyn spisestoler er en utmerket partner til Fyn spisebord. Sammen utgjør de et helheltlig og stilfullt element i innredningen. • Heltre eik • Velg mellom ulike størrelser, profilkant, ben og finish
Mål og vekt
  1. Tykkelse 3 cm
  2. Høyde 74 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse