Merida spisebord m/4 stoler

Spisebord med 4 stoler. Hvit/eikefarge. Lengde 120-156 cm.
På lager
Art. nr.
182205
Pris Kr  4 395
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Merida kjøkkenserie er en fin klassisk serie. Merida kjøkken serie leveres i fargekombinasjonen hvit/eikefarget, sort/eikefarget og hvit/ antikkgrå. Bordene leveres i 2 størrelser 120x75 cm (4 sitteplasser) og 75x75 cm (2 sitteplasser). Begge bordene leveres med en praktisk buet hengeklaff som gir inntil 2 ekstra sitteplasser. Bordene leveres med lakkerte overflater. Et godt og trygt valg.
Produktfordeler
Med et enkelt og tidløst design er Merida et spisebord som passer inn i ethvert hjem. Bordet har en hendig klaff som gir plass til inntil to ekstra sitteplasser. Sammen med spisebordet følger det med fire stoler, slik at du får en komplett spisegruppe. Bordene leveres med lakkerte overflater.
 • Tre
 • Buet hengeklaff som gir inntil 2 ekstra sitteplasser
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Lengde 120-156/46 cm
  3. Høyde 74,5/90 cm
  4. Bredde 75/50 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse