Nordli spisebord m/6 stoler

hvitoljet eik finér, grått stoff med hvite ben
På lager
Art. nr.
254972
Pris Kr  20 995
Serie
Nordli er en hvitoljet spisegruppe med spisebord og stoler i klassisk nordisk stil. Spisegruppe fås med både 4 og 6 stoler. Serien består også av 1 dørs vitrineskap, 2 dørs vitrineskap, skjenk, TV benk og buffe.
Produktfordeler
Nordli spisebord med 6 stoler har et nordisk og stilrent design. Spisegruppen har rene og enkle linjer og passer like godt inn i det moderne hjemmet som det klassiske. Bordet leveres med klaff slik at det kan bli lenger. Det er plass til totalt 2 stk. illeggsplater. 1 stk medfølger bordet, ekstra kan kjøpes i tllegg. 1 stk illeggsplate kan oppbevares i bordet. Bordet kan bli 320 cm langt. Her kan du invitere hele storfamilien til middag.
 • Bordplaten er 25 mm tykk.
 • 1 mm finèr på toppen, MDF plate i midten og 0,5mm finèr under
 • Ekstra holdeben for 2 klaffer følger med bordet originalt
 • Mål og vekt
  1. Lengde 220-270 cm
  2. Høyde 75 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse