AANNØ AS
AANNØ AS

Beta spisebord m/6 stoler

Modell 623. Hvitoljet eik, stoff Flirt sort. (Bordet har målene 100x163-315 og er 74 høyt. Stolen har målene 43x59x93)
På lager
Art. nr.
248851
Pris Kr  34 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Beta er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Beta er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitoljet er lett, moderne nordisk, valnøttfarget er mer klassisk. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele stuen, eller kombiner med møbler fra Aannøs andre serier.
Produktfordeler
Aannø Beta spisebord og Beta spisestoler er spisestuemøbler i høy kvalitet og i stilrent norsk design. Funksjonalitet og utseende går hånd i hånd. Møbelserien er klassisk og elegant og skaper et rolig miljø. Bordet har plater som forlenger bordet, slik at man enkelt kan få plass til gjester.
 • Platene som forlenger bordet ligger under bordplaten og trekkes ut i hver ende
 • Norskprodusert
 • Mål og vekt
  1. Lengde 165-315 cm
  2. Dybde 59 cm
  3. Høyde 74/93 cm
  4. Bredde 100/43 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse