Oslo garderobeskap

Hvit/eik struktur med 2 dører og 2 skuffer.
På lager
Art. nr.
255246
Pris Kr  3 399
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Oslo garderobeskap er et moderne og minimalistisk møbel fra Tvilum. Garderobeskapet har 2 luker med bøjleoppheng og 2 skuffer. Den flotte eiketrestrukturen kombinert med det hvite skapet gir et forfriskende og tidsriktig design.
 • Klassisk design i moderne fortolkning
 • Ben i massiv eik
 • Utskårede fronter
 • Metall uttrekk på skuffer
 • Mål og vekt
  1. Dybde 58,1 cm
  2. Høyde 200,1 cm
  3. Bredde 98,6 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse