Connect skap

Skap med 2 dører og skuff i sort grovsaget furu i Herringbone mønster.
På lager
Art. nr.
273777
Pris Kr  5 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Er en solid, bestselgende skap-serie som kan bygges så stor du måtte ønske, alt etter hvor mye oppbevaringsplass du trenger. Med CONNECT skap kan du bygge din egen skapvegg! Kroppen på CONNECT-skapet er laget av massivt furu. Innsiden har laminerte hyller, praktisk med rengjøring! Skapene kan plasseres perfekt ved siden av hverandre, slik at du kan gjøre skapet så bredt som du vil. CONNECT skapene leveres som et enkelt sett med en klar monteringsinstruksjon.
Produktfordeler
Connect Herringbone 2-dørs garderobeskap. Dette unike kabinettet kombinerer det retro Herringbone mønsteret med et funksjonelt design for å skape en quirky, moderne "Scandi chic" lagringsløsning. Det leveres med en innvendig hylle og skinne. Dette luksuriøse frittstående skapet er tilgjengelig i en svart svart overflate med svart melamin interiørhylle; perfekt nytt tilskudd til barna sitt soverom.
 • 2 dør garderobe med 1 hylle og skinne som standard
 • Laget av fast furu (FSC® godkjent tømmer)
 • Mål og vekt
  1. Dybde 53 cm
  2. Høyde 195 cm
  3. Bredde 94 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse