Connect skap

Skap med 3 dører og skuff i hvit furu.
På lager
Art. nr.
273768
Pris Kr  6 695
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Er en solid, bestselgende skap-serie som kan bygges så stor du måtte ønske, alt etter hvor mye oppbevaringsplass du trenger. Med CONNECT skap kan du bygge din egen skapvegg! Kroppen på CONNECT-skapet er laget av massivt furu. Innsiden har laminerte hyller, praktisk med rengjøring! Skapene kan plasseres perfekt ved siden av hverandre, slik at du kan gjøre skapet så bredt som du vil. CONNECT skapene leveres som et enkelt sett med en klar monteringsinstruksjon.
Produktfordeler
Connect-serien er en fin måte å skape oppbevaring på, og denne allsidige og elegante garderoben passer inn overalt. Garderobeskapet har tre dører og tre skuffer, og er fin både frittstående og sammen med flere Connect garderobeskap. Bygg din egen lagringsvegg med dette garderobeskapet enten på barnas soverom eller i et annet rom i huset. Connect garderoben er laget av skandinavisk solid furu. Garderoben leveres med standard interiør.
 • Laget av fast furu (FSC® godkjent tømmer)
 • Mål og vekt
  1. Dybde 53 cm
  2. Høyde 195 cm
  3. Bredde 140 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse