Paris garderobeskap

Hvit. Med 2 dører og 1 skuff.
På lager
Art. nr.
254379
Pris nå Kr  2 399 Før Kr  2 999
Spar Kr 600,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Paris skap er et møbel i vakker utforming. Kolleksjonens vakre uttrykk understrekes med sprosser i vitrineskapet og håndtak med et antikk look og utskjæringer. Skapet tilbyr praktisk oppbevaring og har 2 dører og en stor skuff.
 • Foliebelagt sponplate
 • Mål og vekt
  1. Dybde 41,6 cm
  2. Høyde 138,3 cm
  3. Bredde 96,2 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse