KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård garderobeskap

Sort med aldringsmaling.
På lager
Art. nr.
208650001
Pris Kr  18 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård garderobeskap i en vakker og romantisk stil fra Kvande & Nordvik. Garderobeskapet har 3 store skap til oppbevaring. Skapene leveres med hattehylle og stang for oppheng som standard. Innredningspakke med hyller er tilleggsutstyr. • Norskprodusert heltre furu • Skapet Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter
Mål og vekt
  1. Dybde 69 cm
  2. Høyde 203 cm
  3. Bredde 161 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse