Nikki Garderobeskap

Hvit. Produktet kommer flatpakket.
På lager
Art. nr.
273783
Pris Kr  6 095
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Nikki -serien er en serie med barnemøbler, laget av solid furu i fargen grønn og hvit med en børstet finish. Velg en av fargene eller skap en spennende blanding med begge farger. Nikki-serien har følgende produkter – seng med sengeskuff for overnattingsbesøk, nattbord med skuff eller skap, skrivebord og garderobe i nyanser av grønn eller hvit. Nikki-serien er lett å montere med den vedlagte monteringsanvisningen. Med Nikki møbelsett er du ett skritt nærmere det perfekte barnerommet!
Produktfordeler
Nikki garderobeskap er et romslig møbel med god oppbevaringsplass. Nikki er et lekkert sett med barnemøbler. Det er enkelt å matche med andre barnemøbler. Med Nikki møbelsett er du ett skritt nærmere det perfekte barnerommet!
 • Praktisk oppbevaring
 • Barnemøbler i furu
 • Mål og vekt
  1. Dybde 56 cm
  2. Høyde 201 cm
  3. Bredde 110 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse