Abisko kommode

Hvitlakkert massivt tre/MDF, med softclose. 6 skuffer. Leveres montert. Betongtopp gir tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
259273
Pris Kr  8 795
Serie
Mavis henter sin insprasjon fra den nordiske stilen i serien Abisko. Abisko-serien er laget i materialene MDF, massivt tre og finér, som består av: Ask, valnøtt, kirsebær og lønn. Detaljer som håndtak i elgskinn, kjennetegner den typiske elegansen i et møbel fra Mavis. I tillegg til å produsere ekstra solid håndverk, understreker Mavis bærekraft og miljøbevissthet med materialer fri for skadelige stoffer. Møbelene kommer ferdigmontert.
Produktfordeler
Abisko kommode er et stilren og klassisk oppbevaringsmøbel i nordisk design. Den hvitlakkerte kommoden er dekorert med skinnhåndtak i svensk elgskinn. Dette er en tøff detalj som får kommoden til å skille seg ut. Du kommer garantert til å ha stor glede av denne kommoden.
 • Softclose i skuffer
 • Lærhåndtak i svensk elgskinn
 • Ben i massiv ask/bjørk
 • Styrket med kryssfinér i skuff for stabilitet
 • Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 90 cm
  3. Bredde 90 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse