Falsterbo kommode

4 skuffer. Topp, bunn og fronter i hvitlakkert MDF og ben i massivt tre. Skuffer i kryssfinér.
På lager
Art. nr.
259286
Pris Kr  6 995
Serie
Med sine elegante dimensjoner med tydelige skandinaviske linjer, har Falsterbo-serien et stilfullt design med god lagringsplass. I tillegg til å produsere ekstra solid håndverk, understreker Mavis bærekraft og miljøbevissthet med materialer fri for skadelige stoffer. Nyt renheten og den nordiske stilen i Falsterbo-serien. Serien kommer med eller uten glassdører og er til og med uten beslag. Møblene er ferdigmontert.
Produktfordeler
Stilren og enkel kommode i et nordisk design. Kommoden er ideell til oppbevaring, med tilsammen fire skuffer. En smal skuff øverst og tre store og romslige skuffer nederst. Kommoden har flotte detaljer og er utført i en merkbar god kvalitet. Dette stilige møbelet er utført i hvit MDF og massivt tre og stabile ben i bjørk. Kommoden krever et minimum av pleie, bare å tørke av med en fuktig klut. Kommoden vil passe perfekt til soverommet, stuen eller i gangen der du trenger ekstra plass til oppbevaring.
 • Ben i massiv bjørk
 • Alle flater er hvitlakkert
 • Skinner på kommoden og bord er sidemontert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 81 cm
  3. Bredde 105 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse