Smögen kommode

Kommode med klapphåndtak som er produsert i MDF. Skuffene er laget i kryssfinér.
På lager
Art. nr.
259290
Pris Kr  9 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Inspirert fra den svenske vestkysten. Med den karakteristiske rene Mavis-designet kommer Smögen til sin rett. Klapphåndtak i metall, lakkert og med dører i kryssfinér blir enkelheten i designet kompromissløs i sin utførelse. I tillegg til å produsere ekstra solid håndverk, understreker Mavis bærekraft og miljøbevissthet med materialer fri for skadelige stoffer.
Produktfordeler
Smögen er en bred kommode med 9 små praktiske skuffer med elegante og robuste metallhåndtak. Kommoden har flotte detaljer og er utført i en merkbar god kvalitet. Dette stilige møbelet er utført i hvitlakkert MDF, som gjør kommoden ekstra motstandsdyktig mot slitasje og krever nesten ingen pleie, bare å tørke av med en fuktig klut. Sokkel som gir et klassisk utseende Alle flater er hvitlakkert Skinner på kommoden og bord er sidemontert Klapphåndtak i krom
Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 91 cm
  3. Bredde 115 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse