Smögen kommode

Kommode med klapphåndtak som er produsert i MDF. Skuffene er laget i kryssfinér.
På lager
Art. nr.
259289
Pris Kr  8 995
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Inspirert fra den svenske vestkysten. Med den karakteristiske rene Mavis-designet kommer Smögen til sin rett. Klapphåndtak i metall, lakkert og med dører i kryssfinér blir enkelheten i designet kompromissløs i sin utførelse. I tillegg til å produsere ekstra solid håndverk, understreker Mavis bærekraft og miljøbevissthet med materialer fri for skadelige stoffer.
Produktfordeler
Smögen er en smal, høy kommode med 6 praktiske skuffer med elegante og robuste metallhåndtak. Kommoden har flotte detaljer og er utført i en merkbar god kvalitet. Dette stilige møbelet er utført i hvitlakkert MDF, som gjør kommoden ekstra motstandsdyktig mot slitasje og krever nesten ingen pleie, bare å tørke av med en fuktig klut.
 • Sokkel som gir et klassisk utseende
 • Alle flater er hvitlakkert
 • Skinner på kommoden og bord er sidemontert
 • Klapphåndtak i krom
 • Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 125 cm
  3. Bredde 95 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse