Oslo kommode

Hvit/sort med 4 store + 4 små skuffer med ståluttrekk.
På lager
Art. nr.
276669
Pris nå Kr  3 141 Før Kr  3 695
Spar Kr 554,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Hvit Oslo kommode fra Tvilum. Kommoden passer perfekt med resten av Oslo-serien, og er laget i en stilren og klassisk stil med 4 små skuffer med sort front og 4 store skuffer med hvit front. Kommoden har en skandinavisk stil, med et lyst fargevalg.
 • 4 innv. ståluttrekk
 • Maksvekt 10 kg
 • Sponplate
 • Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 81,7 cm
  3. Bredde 195,6 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse