ROWICO AB
ROWICO AB

Minette Kommode

hvit. 4 skuffer, bred. Deler av massivt løvtre samt sponskive i lakkert finér.
På lager
Art. nr.
217752
Pris Kr  3 495
Serie
Minette er en kommodeserie vellagde Italienske småmøbler. Minette kommoder er tilgjengelig i flere varianter og størrelser. Serien er laget i mdf og deretter malt i hvitt, hvor trekonstruksjonen er synlig gjennom den hvite fargen. En lakkert møbler er helt vedlikeholdsfri og tørkes bare med en litt fuktig klut. Disse møblene leveres ferdig montert og er bare å sette på plass der du trenger det.
Produktfordeler
Med Minette kommode får du en enkel og fin kommode med gammeldags sjarm. Med en shabby chic stil og metallhåndtak gir kommoden en rustikk følelse. Kommoden har fire store skuffer med to håndtak på hver skuff. Et praktisk møbel å oppbevare ting i, og passer utmerket på i alle hjem.
 • Deler av massivt løvtre samt sponskive i lakkert finér
 • Leveres ferdig montert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 35 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 85 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse