KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård kommode

Egghvit.
På lager
Art. nr.
208645001
Pris Kr  8 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård kommode i en vakker og romantisk stil fra Kvande & Nordvik. Kommoden har tre romslige skuffer til oppbevaring. • Norskprodusert heltre furu • Skapet Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter
Mål og vekt
  1. Dybde 47 cm
  2. Høyde 69 cm
  3. Bredde 84 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse