Tomas kommode

Hvitlasert eik. Med 3 skuffer.
På lager
Art. nr.
251345
Pris Kr  5 699
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Tomas er en klassisk og stilren serie fra Remmen Møbelfabrikk, som passer godt inn i norske hjem. Tomas-serien kommer i en hvitlakkert eik og hvit og finnes i nattbord, kommode og speil. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner.
Produktfordeler
Tomas kommode er en hvitlakkert kommode i eik med tre skuffer. Kommoden er plasseringsvennlig og stilren, med et enkelt og nordisk design. Kommoden er norskprodusert og kommer ferdigmontert fra fabrikk, slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. Kan lett kombineres med de andre kommodene fra Remmen. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner
Mål og vekt
  1. Dybde 41 cm
  2. Høyde 72 cm
  3. Bredde 75 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse