Timo kommode

Hvit med 4 skuffer.
På lager
Art. nr.
251340
Pris Kr  4 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Timo fra Remmen Møbelfabrikk, er en plasseringsvennlig kommodeserie i tidsriktig design. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner. Timo finnes i flere størrelser og kan bestilles i hvit, grå eller sort.
Produktfordeler
Timo kommode er en solid hvitmalt kommode med fire skuffer. Kommoden er norskprodusert og kommer ferdig montert fra fabrikk slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. Timo kommode kan også brukes i kombinasjon med andre kommoder fra Remmen. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner
Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 61 cm
  3. Bredde 111 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse