Tessa kommode

Hvit med 3 skuffer.
På lager
Art. nr.
251325
Pris Kr  3 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Tessa er en tidsriktig kommodeserie fra Remmen Møbelfabrikk. Serien er smal og plasseringsvennlig, som kan kombineres til unike løsninger. Kommer i fargene hvit, sort og grå. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner. Du kan velge mellom flere modeller, størrelser og farger i vår kolleksjon.
Produktfordeler
Tessa kommode er en solid og smal hvitmalt kommode med tre skuffer. Tessa kommode kan brukes på mange steder i huset - på soverommet, i gangen og på barnerommet. Kommoden er norskprodusert og kommer ferdigmontert fra fabrikk slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. Kan lett kombineres med de andre kommodene fra Remmen. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner • Norskprodusert • Leveres ferdigmontert fra fabrikk
Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 74 cm
  3. Bredde 57 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse