Tarek kommode

Hvit med 5 skuffer.
På lager
Art. nr.
251316
Pris Kr  4 899
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Tarek fra Remmen Møbelfabrikk, er en tidsriktig kommodeserie med god plass til oppbevaring. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner. Du kan velge mellom flere modeller, størrelser og farger i vår kolleksjon.
Produktfordeler
Tarek kommode er en solid og smal hvitmalt kommode med fem skuffer. Kommoden er norskprodusert og kommer ferdig montert fra fabrikk slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. Tarek finnes også med tre skuffer og kan bestilles i grå eller sort. Kan lett kombineres med de andre kommodene fra Remmen. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner • Norskprodusert
Mål og vekt
  1. Dybde 40 cm
  2. Høyde 108 cm
  3. Bredde 74 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse