Oslo nattbord

Hvit/eik struktur med 1 skuff.
På lager
Art. nr.
253134
Pris nå Kr  849 Før Kr  999
Spar Kr 150,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Oslo nattbord fra Tvilum. Moderne og stilrent nattbord i hvitt og eik. Nattbordet har 1 skuff og et eget rom for oppbevaring av for eksempel bøker. Passer godt til resten av Oslo-serien.
 • Enkel montering
 • Foliebelagt sponplate
 • Ståluttrekk i skuffene
 • Mål og vekt
  1. Dybde 39,1 cm
  2. Høyde 49,7 cm
  3. Bredde 50,1 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse