Trygve nattbord

2 skuffer. Hvitlasert eik, hvitlakkert skuff.
På lager
Art. nr.
265395
Pris Kr  2 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Trygve er en moderne og tidsriktig serie fra Remmen Møbelfabrikk. Serien består av nattbord i to størrelser og skjenk. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner. Du kan velge mellom flere modeller, størrelser og farger i vår kolleksjon.
Produktfordeler
Trygve 2-skuff nattbord har et moderne design med heltre bein. Nattbordet er norskprodusert og kommer ferdigmontert fra fabrikk, slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. Trygve finnes også i utgave med en skuff og skjenk. • Leveres i oljet eik og kvitlasert eik • Norskprodusert • Leveres ferdigmontert fra fabrikk
Mål og vekt
  1. Dybde 33 cm
  2. Høyde 72 cm
  3. Bredde 39 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse