Torvald nattbord

Hvit
På lager
Art. nr.
230860
Pris Kr  1 999
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Torvald-serien fra Remmen Møbelfabrikk, er en moderne oppbevaringserie i retro stil. Serien består av nattbord, kommode og skjenk i samme stil. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner.
Produktfordeler
Torvald nattbord gir praktisk oppbevaring ved sengekanten, i moderne retrostil. Leveres i retroblå og hvit med eikebein. Nattbordet er norskprodusert og kommer ferdigmontert fra fabrikk, slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner • 2 skuffer • Norskprodusert
Mål og vekt
  1. Dybde 33 cm
  2. Høyde 60 cm
  3. Bredde 39 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse