Teo nattbord

Hvit med 5 skuffer.
På lager
Art. nr.
251355
Pris Kr  2 599
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Teo er en klassisk og stilren serie fra Remmen Møbelfabrikk, som passer godt inn i norske hjem. Serien består av nattbord i tre forskjellige størrelser. Nattbordene gir plasseringsvennlig oppbevaring med rom for individuelle løsninger. Møblene er i sin helhet produsert i Eidsvåg. Blant Romsdals vakre fjell og fjorder finner Remmen Møbelfabrikk inspirasjon til nye kolleksjoner. Teo finnes i flere størrelser og kan bestilles i hvit, grå eller sort.
Produktfordeler
Teo nattbord er et solid, hvitmalt nattbord med tre skuffer. Teo gir plasseringsvennlig oppbevaring med rom for individuelle løsninger. Nattbordet er norskprodusert og kommer ferdigmontert fra fabrikk slik at du bare trenger å skru på ben og håndtak. • Skrog av malt MDF • Innvendig skuffer av heltre furu og bjørk kryssfiner • Rygg av bjørk kryssfiner • 5 skuffer • Norskprodusert
Mål og vekt
  1. Dybde 32 cm
  2. Høyde 90 cm
  3. Bredde 38 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse