Alnes rammeseng 150x200 cm

Norskprodusert i hvitpigmentert eik.
På lager
Art. nr.
262371
Pris Kr  4 999
Serie
Alnes-serien er norskproduserte kvalitetsmøbler designet av Arild Alnes, en av Norges mest renommerte møbeldesignere. Leveres som nattbord, rammesenger i 150 cm og 180 cm og som divansenger i 150 cm og 180 cm, med flere valg på hodegavler i forskjellige design og farger. Produsert i hvitpigmentert eik og kombinasjon av hvitpigmentert eik og fargene ”Klassisk hvit” og ”Romance grå”. Det benyttes vannbaserte overflatebehandlinger.
Produktfordeler
Alnes rammeseng er et norskproduserte kvalitetsmøbel i hvitpigmentert eik, designet av Arild Alnes, en av Norges mest renommerte møbeldesignere. Alnes rammeseng har et tiltalende design av høy kvalitet. Sengen leveres med fabrikkmonterte madrasslister.
 • Produsert i heltre eik
 • Vannbaserte overflatebehandlinger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 210 cm
  2. Høyde 30 cm
  3. Bredde 164 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse