Ina seng 150x200

Norskprodusert dobbeltseng i hvit. Sengebunn, madrass og annet tilbehør som f.eks. sengeskuff og nattbord kommer i tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
224947
Pris Kr  5 699
Serie
Ina er et norskprodusert kvalitetsmøbel med tidløst design som passer inn i de fleste interiørmiljø. Ina møbelserie fåes som senger og divansenger i 150cm og 180cm bredde, samt slagbenker i to størrelser. Produsert i hvit. Senger kan leveres utenom standard lengde. Det benyttes vannbaserte overflatebehandlinger.
Produktfordeler
Ina er et norskproduserte dobbeltseng i hvit tidløst design som passer inn i de fleste interiørmiljø. Sengen kan spesialbestilles utenom standardlengde for å passe til ditt ønske.
 • Kan leveres utenom standard lengde
 • Kan spesialbestille mål
 • Vannbaserte overflatebehandlinger
 • Produsert i kombinasjon av MDF og heltre i hardved
 • Mål og vekt
  1. Lengde 208 cm
  2. Høyde 91 cm
  3. Bredde 158 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse