Dalen sengeskuff 75x190

Norskprodusert sengeskuff i hvitmalt heltre furu. Pris gjelder kun skuff.
På lager
Art. nr.
179785
Pris Kr  1 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Dalen er norskproduserte sengeskuffer og tilbehør som leveres i flere varianter for å passe til ditt behov. Leveres som sengeskuff liten, sengeskuff 75x190 og natthylle. Produseres i heltre furu, i ubehandlet, lyslakkert, syrebeiset/lakkert, gårdsgrå, hvitmalt og sortmalt. Sengeskuff liten leveres med bunn. Sengeskuff 75x190 leveres uten bunn. Det kan benyttes kryssfinérbunn for oppbevaring eller vanlig sengebunn for ekstra sengeplass. Det benyttes vannbaserte overflatebehandlinger. PS! Dalen sengeskuff 75x190 kan ikke benyttes under familiekøye på 150 cm eller skuvsenger.
Produktfordeler
Sengeskuff i heltre furu er tilbehør til våre køyesenger. Madrassmål hvis den benyttes som ekstraseng, er 75x190cm. Kan leveres kortere enn standard lengde.
 • Heltre furu
 • Kan leveres kortere enn standard lengde
 • Vannbaserte overflatebehandlinger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 190 cm
  2. Bredde 75 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse