Driva familiekøye 90/150 x 200 cm

Norskprodusert familiekøye i hvitmalt heltre furu. Sengebunn, madrass og annet tilbehør kommer i tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
184002
Pris Kr  6 495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Driva er norskproduserte køyesenger som leveres i mange varianter for å passe til ditt behov. Leveres som køyeseng 75/75, 90/90, familiekøye 75/120, 75/150, 90/120 og 90/150. Produseres i heltre furu, i ubehandlet, lyslakkert, syrebeiset/lakkert, gårdsgrå, hvitmalt og sortmalt. Køyene kan brukes sammen med et skjøtestykke som hever avstanden mellom køyene med 25 cm. Kan speilvendes, slik at man får stigen på den siden man selv ønsker. Stigen er også enkel å hekte av. Kan leveres utenom standard lengde. Det benyttes vannbaserte overflatebehandlinger. Dalen sengeskuffer 75x190 kan ikke benyttes under familiekøye på 150 cm.
Produktfordeler
Praktisk køyeseng i et klassisk , tradisjonelt norsk design. Sengen passer utmerket på familiehytta eller hjemme. Køyesengen er laget i solid furu og er laget for å vare i mange år. Sengen kan speilvendes, slik at man får stigen på den siden man selv ønsker.
 • Heltre furu
 • Kan leveres utenom standard lengde
 • Stige kan enkelt hektes av
 • Vannbaserte overflatebehandlinger
 • Kan brukes sammen med skjøtestykke som hever avstanden mellom køyene med 25cm.
 • Mål og vekt
  1. Lengde 209 cm
  2. Høyde 158 cm
  3. Bredde 159 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse