Vinstra køyeseng 75/75x200 cm

Norskprodusert køyeseng i hvitmalt heltre furu. Sengebunn, madrass og annet tilbehør som f.eks. nattbord kommer i tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
193921
Pris Kr  5 895
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Vinstra er norskproduserte køyer og skuvsenger som leveres i mange varianter for å passe til ditt behov. Leveres som køyeseng 75/75 og 90/90, køye med skuvseng 75/81-150 og 90/96-180 samt som skuvseng 81-150cm. Produseres i heltre furu, i ubehandlet, lyslakkert, syrebeiset/lakkert, gårdsgrå, hvitmalt og sortmalt. Kan speilvendes, slik at man får stigen på den siden man selv ønsker. Stigen er også enkel å hekte av. Kan leveres utenom standard lengde. Det benyttes vannbaserte overflatebehandlinger. PS! Dalen sengeskuffer kan ikke benyttes under skuvseng.
Produktfordeler
Praktisk køyeseng i et klassisk, tradisjonelt norsk design. Sengen passer utmerket på familiehytta eller hjemme. Køyesengen er laget i solid furu og er laget for å vare i mange år. Sengen kan speilvendes, slik at man får stigen på den siden man selv ønsker.
 • Heltre furu
 • Kan leveres utenom standard lengde
 • Stige kan enkelt hektes av
 • Vannbaserte overflatebehandlinger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 210 cm
  2. Dybde 210 cm
  3. Høyde 160 cm
  4. Bredde 84 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse