KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Storgård familiekøye

Sort. Provence antikk underfarge.
På lager
Art. nr.
208626002
Pris nå Kr  16 470 Før Kr  18 300
Spar Kr 1830,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Storgård familiekøye fra Kvande & Nordvik. Sengen er laget av norskprodusert heltre furu - et miljøvennlig og fornybart treslag.Leveres i 200 cm innvendig lengde og med tre forskjellige bredder i underkøye: 120, 150 eller 180 cm. Overkøye leveres i 75 eller 90 cm bredde. H: 180 cm. (Utvendig lengde og bredde: +12cm). Kan leveres i spesiallengder. Leveres med dekkplate som standard. Her avbildet med sengeskuff som rommer madrass på 190 x 75 x 13 med sengeklær. Passer perfekt på familiehytta. • Norskprodusert heltre furu. • Kan leveres i valgfri farge, og flere varianter.
Mål og vekt
  1. Lengde 212 cm
  2. Bredde 162 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse