Nikki Barneseng

Hvit. Produktet kommer flatpakket. Madrass ikke inkludert.
På lager
Art. nr.
273780
Pris Kr  3 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Nikki -serien er en serie med barnemøbler, laget av solid furu i fargen grønn og hvit med en børstet finish. Velg en av fargene eller skap en spennende blanding med begge farger. Nikki-serien har følgende produkter – seng med sengeskuff for overnattingsbesøk, nattbord med skuff eller skap, skrivebord og garderobe i nyanser av grønn eller hvit. Nikki-serien er lett å montere med den vedlagte monteringsanvisningen. Med Nikki møbelsett er du ett skritt nærmere det perfekte barnerommet!
Produktfordeler
Nikki barneseng er en klassisk og enkel barneseng som passer perfekt for de bruker mye tid på rommet sitt. Sengen er enkel å matche med andre barnemøbler. Sengeskuff kan bli kjøpt i tillegg for oppbevaring eller som en ekstra seng til overnatting.
 • Barnemøbler i furu
 • Mål og vekt
  1. Lengde 208 cm
  2. Høyde 73 cm
  3. Bredde 100 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse