AANNØ AS
AANNØ AS

Beta tv-skjenk

Modell 102. Hardvoksoljet eik (hvitoljet). Hull for ledninger i glass-skapet
På lager
Art. nr.
232183
Pris Kr  14 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Beta er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Beta er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Høye, skråstilte bein, herdet glass, LED lys, satinfarget metall innrammet av rette linjer. Hvitoljet er lett, moderne nordisk, valnøttfarget er mer klassisk. Aannø Beta har mange fasetter. Kjøp et enkeltprodukt, innred hele stuen, eller kombiner med møbler fra Aannøs andre serier.
Produktfordeler
Aannø Beta TV-skjenk er en enkel og ren skjenk med et nordisk inspiret design. TV-skjenken er stor og har mye plass til oppbevaring med både to dører og en hylle som gir to rom. Skjenken leveres ferdig montert med hull til å trekke ledninger i bakveggen. Du trenger bare sette på sokkel og handtak. Skjenken leveres i hvitoljet eik og valnøttfarget.
 • Herdet glass
 • Dører med demping og inntrekk
 • Norskprodusert
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Dybde 42 cm
  2. Høyde 75 cm
  3. Bredde 157 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse